Populære Racing ure Vintage Omega Speedmaster

En af grundene til, at ure er så uløseligt forbundet med motorsportindustrien, er behovet for timing med høj præcision på banen. Producenter som Rolex og Omega fortsætter med at opretholde deres langsigtede forpligtelse til at give racerverdenen pålidelige præcisionsure, der registrerer omgange og andre vigtige spordata.replika ure
Urkendere, der indsamler racerure, er stadig på markedet for et ur, der leverer den samme ydeevne, uanset om de bæres til kørselsformål eller ej. Efter at have kørt fans og skuespillere havde Paul Newman Rolex Cosmograph Daytona på sit håndled, fordi den fik en næsten kultlignende status og gydede en dedikeret fanbase af motorsportentusiaster, forretningsfolk og stilbevidste individer.
Racerurets historie består også af den afgørende rolle, Omega spillede med lanceringen af ​​deres velkendte Speedmaster. Før kopi Omega Speedmaster blev det første ur, der blev båret på månens overflade og for altid cementerede sin rolle i rum- og luftfartsindustrien, var det en racerkronograf udviklet til professionelle racerbilister at bruge på banen.
Den første Speedmaster blev skabt i 1957 som en racing- og sportskronograf med en visuelt imponerende og letlæselig urskive, der tilføjede gearing til virksomhedens position som officiel tidtager for de Olympiske lege. Den originale Omega Speedmaster, CK2915, blev skabt af Claude Baillod og indeholdt et tre-kompleks kronograflayout med indeksmarkører med høj kontrast. Desuden gjorde det banebrydende beslutsomhed om at få sin tachymeter-skala flyttet til rammen i stedet for at blive trykt på urskiven for øget læsbarhed.
Selvom valgene spænder fra konservative til ekstremt dristige, og et stort antal racing urremme nu er tilgængelige, er alle luksus racing ure samlet med de samme kerneværdier for deres udelelige præcisionskørsel og tekniske ekspertise.

Categories: omega