Nye Rolex Sky-Dweller ure 2021 Collection

Den største nyhed fra Rolex-katalogopdateringen fra 2021 er det helt nye generation af ubådsur med 41mm-kufferten. Selvom det er Rolexs ikoniske dykkerurlinje, der har fået overskrifterne, er der også de nye falske Rolex Sky-Dweller ure, der nu kommer med mærkeets ikoniske Oysterflex armbånd.
Med både en årlig kalenderkomplikation og et display http://www.replikaurerolex.com/ med dobbelt tidszone er Sky-Dweller placeret som det ultimative fantastiske rejsearrangement i Rolexs katalog. Lige siden den sidste af de solide guldmodeller med læderremme blev afbrudt for et par år siden, blev Oyster-armbåndet den eneste tilgængelige mulighed for kollektionen.
Udgivet i 2012, er Sky-Dweller Rolexs seneste helt nye tilføjelse. Det er også (med en betydelig margen) det mest komplicerede stykke i brandets moderne lineup. Inde i sin 42mm kasse skodder den i en datovisning, en dobbelt tidszoneindikator og brandets første årlige kalender nogensinde. I de første par år efter frigivelsen var den stadig temmelig tam. Salget af uret er blevet hæmmet af nogle uortodokse udseende, og uret er lavet af 18K rent guld, så prisen er tilsvarende høj.
Af de tre originale modeller sad de gule og hvide guldvarianter på Oyster-armbåndet med tre led, mens Everose-stykket fik en brun alligator-læderrem. Disse modeller blev sammenkoblet i 2014 med yderligere tre, som vendte konfigurationerne i den første serie med modeller af gult guld og hvidguld med læderremme og Everose valg på et matchende Oyster-armbånd.
De var dog stadig falske ure af helt guld. Det var først i 2017, at de første tegn på rustfrit stål dukkede op i form af et par Rolesor-eksempler. Modellerne stål / gul guld og stål / hvidguld gjorde Rolex Sky-Dweller betydeligt mere tilgængelig for et bredere publikum på grund af de lavere omkostninger, og uret så endelig dets lager begynde at stige blandt fans. Skiven er også blevet ændret for at erstatte de arabiske tal med truncheons, GMT-skiven uden for centrum har fået en matchende farve, og hovedhånden er blevet forlænget for at gøre det lettere at læse. Disse ændringer tilføjes alle for kopi Rolex Sky-Dweller, som nu er et efterspørgsel ur. Så hvad er effekten af ​​at tilføje nogle stilfulde nye stropper?

Categories: rolex