Luksus Grand Seiko går tilbage til naturen

replika ureGrand Seiko har altid hentet inspiration fra naturen og anvendt disse påvirkninger på sine ure. Alene i det forgangne ​​år har vi set Grand Seiko Ref. SBGR321, der fejrer morgenhimlen på Mount Iwate i Japan, og før det, Grand Seiko Toge Special Edition, der fremkalder en bjergsti gennem de samme skråninger, for blot at nævne to af flere eksempler. I dag tager vi et kig på luksusurmagerens seneste naturinspirerede skabelse, det nye Heritage Hi-Beat “White Birch” ur, Ref. SLGH005. SLGH005
Som navnet antyder, er replikauret mest inspireret af den hvide birkeskov, der vokser ved siden af ​​Shizukuishi Grand Seikos atelier i Japan. Ifølge mærket er det her birketræerne vokser i overflod, står smukt og mystisk i hver sæson, skimrer i hvert morgenlys og giver en lysende silhuet ved hver skumring. De stadigt innovative kopi ure designere på Grand Seiko har brugt denne storslåede baggrund som skabelon for den birkemønstrede urskive til deres nye model.
Stålkassen med en diameter på 40 mm er 11,7 mm tyk og har, ligesom alle dens kolleger i samlingen, Grand Seikos signatur ‘Zaratsu’ stil med ultraklar børste og spejl, der er skiftende polerede overflader. Sagen har en relativt ny form, introduceret af mærket udelukkende til sin Heritage -samling, kendt som “Series 9” -stilen. Blandt de unikke egenskaber har serie 9-kabinetdesignet bredere klemmer, et lavt tyngdepunkt for en strammere pasform på håndleddet og en flad http://www.replikaurerolex.com/ børstet ramme, der omgiver urskiven.
Den barkinspirerede ‘White Birch’ urskive er dækket af en æskeformet æskeformet safirglas med en antireflekterende belægning. Urskiven i serie 9 -stil har et mere moderne sæt traditionelle dauphine -hænder, matchet med riflede påførte timemarkører. Desuden er urskivens ydre kant pyntet med en buet minutring ved hver 5-minutters position. En stålkontureret datoindikator ved 3 -tiden, delvist fastgjort med Grand Seiko -logoet, indtager den øverste del af skiven, og enkle blåt ståls sekundvisere ledsager serien 9 timers og minutvisere.
Inde i SLGH005 er Grand Seiko Caliber 9SA5, en af ​​de store japanske urproducents egne ‘high-beat-bevægelser’. Denne selvoprullede bevægelse blev lanceret i 2020 og er en af ​​mærkets mest prestigefyldte bevægelser med en høj frekvens på 36.000 Vpn, 47 juveler, en imponerende 80-timers strømreserve og en nøjagtighed på +5/-3 sekunder om dagen. Beskyttet af en safir-bagside, der gør uret vandtæt til 100 meter, er uret udsøgt dekoreret og toppet af en skeletoniseret rotor.

Categories: replika ure