2021 Nyt Rolex Meteorite Dial Daytona ur

Har du hørt om det? Eller har du levet under en (mellemrum) sten? Rolex har netop udgivet en ny Daytona, der bogstaveligt talt er ude af denne verden. Den nye Rolex Meteorite Dial Daytona er udstyret med hvidguld, gult guld og Everose og er cool, moderne og totalt dækket. Vi tog os tid til at undersøge alt, hvad vi kunne om denne nye Daytona – lige fra de anvendte materialer til detailprisen, udgivelsesdatoen og mere. Plus, vi har påpeget alle de detaljer, du ikke bør gå glip af. Nå, lad os se nærmere på!
Den nye replika Rolex Daytona med meteoritskiven er endnu ikke tilgængelig. Det vil snart være tilgængeligt hos forhandlere, sandsynligvis i de næste par uger. Siden meddelelsen har der dog utvivlsomt været tusinder af mennesker rundt om i verden, der prøver at komme på venteliste til dette falske ur. Som følge heraf er det uklart, hvor længe de skal lave uret, og hvem på ventelisten der får det. Det er også værd at bemærke, at hos Bob arbejder vi ikke med en venteliste. Vores websted opdateres dagligt med vores nyeste kopi ure – vi opfordrer dig til at holde øje med det. Ofte vil vi have et mærke replika Rolex ur til salg, måske endda dette. Men husk, det er først til mølle!
Meteoritskiven er mere end bare et sejt navn – Rolex bruger faktisk meteoritter til at skabe disse unikke, verdensovervindende designs. Okay, så du undrer dig nok – hvad er en meteorit? Nå, det er faktisk tingene i centrum af asteroider – sten, der fløj gennem rummet for milliarder af år siden – og landede på jorden. Som Rolex forklarer, “Under sin rejse ændrede meteoritens centrum sig gradvist og skabte et meget usædvanligt metallisk mønster forårsaget af den meget langsomme afkøling af den smeltede asteroidekerne”. Hvad Rolex har gjort er at skabe en urskive fra disse rumsten – hver med sit eget unikke og karakteristiske geometriske mønster.
Så er meteoritter så sjældne som falske Rolex -påstande? Ikke rigtig. De er meget lettere at finde, end du måske tror, ​​hvilket betyder, at de ikke er så dyrebare eller dyre. De er imidlertid meget unikke, og de fleste replikaurfirmaer bruger kun meteoritter på deres mest berømte, dyre og samleobjekter.
Lad os endelig koge detaljerne i disse unikke urskiver ned her. Selvom meteoritten kan være det første element, der fanger dit øje, er der mange andre små detaljer på denne urskive, der er værd at bemærke. For det første elsker vi de spidse stafettidsmarkører, der er skitseret med guld (hvid, gul eller stjerneklar) og derefter fyldt med Rolex ‘højopløselige Chromalight-skærm med sin langvarige blå luminescens. Bemærk, at stafetten er mindre og federe klokken 3, 6 og 9 for at give plads til undernumrene, og klokken 12 er der ingen indekser, der giver plads til Rolex -kronelogoet.

Categories: rolex