Velkendte og populært solgte Patek Philippe

Patek Philippe blev grundlagt i midten af ​​det 19. århundrede og har bevaret sit ry som en af ​​de førende schweiziske luksusurmagere på markedet. Gennem årene har mærket produceret mekanisk avancerede ure. Dens ure er ikke kun præcise og holdbare, men de er også stilfulde. Et af de mest fremragende Rolex replika ure produceret af mærket er Patek Philippe Nautilus.
Oprindeligt introduceret på markedet i 1977, var Nautilus en øjeblikkelig succes og blev populær over hele verden. På grund af dets storslåede udseende, upåklagelige funktionalitet og enestående holdbarhed, var uret nødvendigvis meget dyrt. Som et alternativ til den dyre ægte Patek Philippe Nautilus, er kopier af uret også tilgængelige på markedet til relativt lave priser.
Skiven er en af ​​funktionerne i Patek Philippe Nautilus, som du kan bruge til at kende forskel på en ægte og en kopiversion af uret. Ægte ure har en typisk glat sort og blå skive med en unik gradienteffekt. Skiven har også prægede vandrette fordybninger, der løber i hele urskivens bredde. Replikaens skive er karakteristisk. Mens replikaen også er tilgængelig i blå og sort, har det ægte replika-ur en mere elektrisk nuance af blå og sort.
Selvom kabinettet og ringen på kopi Patek Philippe Nautilus er næsten identisk med den autentiske, afslører et nærmere kig nogle forskelle. En af lighederne er, at begge versioner består af et koøjedesignhus. Rammen er skruet på kabinettet som et koøje. Etuiet er 43 mm i diameter og er en separat del fra urkassens bagside. Den ottekantede form er dog mild og kan let forveksles med en cirkel. Essensen af ​​koøjedesignet er også mere tydeligt i den ægte vare end i den falske.
Remmen på Patek Philippe Nautilus er et andet interessant træk ved det falske ur. Da det er et sportsur, er armbåndet designet til at sikre, at bæreren føler sig godt tilpas til enhver tid. Den er tynd og glat, hvilket gør den både let og behagelig på håndleddet. Foldemekanismen er holdt enkel og effektiv, bestående af to metaller, der hverken er dekoreret eller indgraveret. Armbåndsmaterialet i den forfalskede Patek Philippe Nautilus er lidt tykkere. Men låsene på både den falske og ægte Patek Philippe ligner hinanden. De har begge en sikker flip-lås, der er sat på plads af sikkerhedsmæssige årsager. Flip-låsen beskytter foldespændet mod at blive åbnet ved et uheld. Flip-låsen har et Patek Philippe-logo på både falske og ægte ure.

Categories: replika ure