fantastisk replika hublot’s helt

Som vi alle ved, at replikken Hublots hjerte slår til rytmen af ​​den interne Unico-bevægelse. Derfor er det vigtigt og vigtigt, at deres center-piece samling, Big Bang – med sin solide åbent opkald – er hvor Art of Fusion mærke viser det. De slog ned dimensionerne af deres 2010-fødte Unico HUB 1242-bevægelse i år, der dublerede den falske HUB 1280 og poppede den inde i et udvalg af mindre sager. Fra King Gold til titanium, og nogle stopper imellem, er dette den mindre og tyndere 42mm Hublot Big Bang Unico Chronograph replika ur. Lad os nu se flere detaljer nedenfor.
I bunken af ​​store og modige Hublot-tilbud på Baselworld 2018 vil du se, at det var en dejlig overraskelse at se et sjældent niveau af konservatisme land på bordet i form af en mere kompakt Big Bang Unico Chronograph – fire referencer, der måler 42mm i diameter, leveret i King Gold, King Gold og keramik, titanium og keramik, og titan og keramik model set her. For nogle er en af ​​de største greb om Big Bang den uvæsentlige tilstedeværelse på håndleddet, og efter tættere test sætter denne lidt reducerede variant kronografen på lige nok af en kost.
Du kan se, at de nye 42mm Big Bang Unico kopi ure synes at være simpelthen en nedskaleret version af sin 45mm søskende, men det er ikke ligefrem tilfældet. En detaljeret undersøgelse af sin selvvindende flyback chronograph kaliber afslører i det mindste en lille ændring, og forklarer hvorfor selvom dens specifikationer er de samme, kaldes den nye derivative bevægelse HUB1280 i stedet for HUB1242, der er angivet på den falske Hublots hjemmeside. Vi har ingen anelse om, at den nye kaliber også er tyndere, hvilket gør det muligt for Hublot at trimme lidt overskydende sagtykkelse i processen. Imidlertid er denne titaniumversion måske den mest undervurderede af de fire varianter ,, og det vil ikke uægeligt veje dit håndled ned.
Jeg må sige, at jeg virkelig foretrækker tilfælde af Big Bang 42. Det betyder ikke, at jeg aldrig kunne trække 45 dog er der tidspunkter, at den større case størrelse kan være lidt overvældende på et mindre håndled. Det er nemt at se de 42 komme tættere på at tjene som en daglig slid vare i stedet for en “statement watch” som de fleste tilbud fra mærket tendens til at være.
Denne nye mindre størrelse er delvist rettet mod det asiatiske marked, som har fortsat krævet mindre ure over hele linjen. Men regionale behov til side, det er den perfekte pasform til nogle af os, der sætter pris på replika Hublots design, men er korte på håndleddet fast ejendom.

Categories: replika ure