Årsager til Replica Omega og Breitling af “Greatest Hits” Release

Omega Replica lancerede bare sin Speedmaster Apollo 11 50 års jubilæumsbegrænsede udgave, som vi rapporterede om dagen. Selvom nogle træk er blevet forbedret, er det mere eller mindre en genudgivelse af den oprindelige guld Speedmaster – som også var en begrænset udgave, og selv en hyldest til den oprindelige Moonwatch. Den luksus falske ur er en af ​​de mest hurtige Speedmasters nogensinde lavet. Det siger, at det også er en del af en stigende tendens blandt arv urmagere som Omega at genudstille berømte ure fra deres arkiver.
En af de mest fremragende karakteristika ved 50 års jubilæum “Moonshine Gold” Speedy er dens halvgennemsigtige caseback, som indeholder “1969-2019” og det begrænsede udgave nummer fremhævet i burgundy samt ordene “Master Chronometer” og en indre guld og PVD dekorative ring. “Caseback var en lang diskussion,” siger Omegas administrerende direktør Raynald Aeschlimann til FT. Den originale “er meget kendt for sin gravering, der fejrer Månen landing, men da det nye ur bruger den nyeste certificerede Master Chronometer bevægelse med co-aksial escapement, blev beslutningen taget for at få en gennemsigtig tilbage.”
Aeschlimann har det ondt at ikke kalde dette til en “vintage” genstart. “Jeg kalder det ikke vintage, jeg kalder det et link til en utrolig historie,” siger han til papiret. “Speedmaster blev aldrig afbrudt – det er et specielt udseende. Så meget som jeg hader ordet, er det et meget moderne ikonisk design: det var den første kronograf med tachymeter skalaen på bezel, og uret samfund forstår det ikke er bare en del af DNA’et af Omega – det er en del af DNA’et af kronografens armbåndsur. ”
Han konstaterer, at kopi ure Omega holder øje med det voksende marked for vintage Speedys, som delvis tilskynder til denne genudgivelse. I mellemtiden er Breitling også kommet ind på genudgivelsen. Mærket afslørede for nylig en næsten nøjagtig kopi af sin sort-dial 806 Navitimer fra 1969, i både guld og rustfrit stål, der skal debuteres officielt på Baselworld denne måned. Teksturerne og farven på de håndmalede lysnumre blev specielt blandet for at replikere originalen, ligesom antallet af “perler” på beslaget.
Men sagen er 0. 15 mm tykkere for at gøre den helt vandtæt. “Den falske Breitling har en af ​​de rigeste og smukkeste backkataloger,” som urmagerens administrerende direktør Georges Kern fortæller FT. “Jeg besluttede mig for at gå i en begrænset serie, der hedder en af ​​de mere mytiske modeller.” To fantastiske falske ure er helt sikkert.

Categories: replika ure