Omega Provide Specialmaster Speedmaster på Starmus V

Elon Musk, milliardæren, der for nylig kom overskrifter, er en del af Stephen Hawking-prisen for videnskabskommunikation på Starmus V-festivalen i Zürich, Schweiz.
Tesla-tyconen slutter sig til den anden mand på månen, buzz aldrin, der bærer en omega Speedmaster på månens overflade, kendt som den sagnomsuste ting. ”Said Raynald Aeschlimann, præsident og administrerende direktør for omega samt Brian Eno, en britisk producent og musiker og producenten af ​​Apollo 11-dokumentaren, der modtog et dyrebart replikaur.
Starmus V og Stephen Hawking medalje for videnskabelig kommunikation
Omega sponsorerer festivalen og Stephen Hawking-medaljen for videnskabskommunikation, opkaldt efter den sene fysiker og kosmolog, der hædrer arbejde, der “hjælper med at øge den offentlige bevidsthed om videnskab.”
Vinderen er Speedmaster Moonwatch, den “første omega i rummet”; men dette ur er lavet af 18 K Sedna guld. Det er baseret på den, som astronauten Walter Schirra havde båret på Sigma 7-missionen til kviksølv fra 1962, hvor han kredsede om jorden seks gange.
Det opdaterede design har brun poleret keramisk ring og mat krom-nitrid tachymeter skalaer samt brun PVD subdial og centrale urskive i sølv. Basiscoveret er indgraveret med “vinderen af ​​STEPHEN HAWKING-medaljen for videnskabskommunikation” og lasergravering af selve medaljen, der viser Starmus-logoet, billeder af Alexei Leonov på den første menneskelige rumvandring og “Red Special” guitar dronning Brian kan.
Aldrins replikaur overrakte en særlig livstidspræmie som en gennembrud astronaut og langvarig omega brand ambassadør. Hr. Musks medalje og kopi ure (som han ikke modtog personligt i Zürich) tildeles ham for “hans resultater inden for rumrejse og mennesker”.
“Det er en ære at være blandt de mest prominente medlemmer af det videnskabelige samfund,” sagde Aeschlimann under arrangementet. “Jeg ved, at disse vindere fortjener medaljer, og de viser alle et stort engagement i menneskelig forståelse og fremskridt. Omega har sit eget historie og fremtid i rummet, så vi er glade for at deltage i fejringen og dele denne fælles forfølgelse af fremragende karakter. “

Categories: omega