Anmeldelse af AP’S Royal Oak ny model

Lad os komme i gang med det samme: Den nye Royal Oak “Jumbo” Extra-Thin 15202BC fjerder en unik “lakseskive”, og det hedder ikke officielt. Se på de gengivelser, der leveres af Audemars Piguet, og du kan se, at drejeknappen har tendens til at være brunlig eller lyserød guldfarve. AP’s officielle beskrivelse af drejeknappen er “pink gold-tone dial”. Selvfølgelig er det ikke noget problem at kalde det laks, men hvad er den nøjagtige betydning af det?kopi ure
Den replika ur har en 39mm varm guld urskive med hvidguld indikatorer og hænder. Ved hjælp af Audemars Piguet’s 2121 automatiske bevægelse har 15202BC flåterne 19.900 vph, en 40 timers strømreserve og er kun 8 mm i tykkelse. Jeg havde set 15202BC personligt og skrev en introduktion om det. Jeg holder stadig fast ved min påstand om, at Royal Oaks af ædle metaller var meget imponerende, og dette er ikke en undtagelse.
Efter min opfattelse er dette nye replika ur laksagtigt, hvis du sammenligner farven med et eksempel som 25820PT, tror jeg, du kommer til, hvor min mening kommer fra. Til sammenligning har jeg medtaget et skud af vores egen frygtløse lederes 25820PT nedenfor. Datovinduet er mere lyserødt, at dette guldtone eksempel på Audemars Piguet “Petite Tapisserie” dial.
Selv om jeg synes det er rimeligt at sige, at farveforskellen ikke er så stor, er 15202BC naturligvis mere brunlig end pink. Kort historisk lektion til side, det nye replikur er begrænset til kun 75 stykker, så SIHH er mulig den eneste chance for, at jeg nogensinde vil have en på håndleddet. Som du kan forestille dig, har jeg fået mest muligt ud af muligheden.
39mm størrelsen er bare perfekt, og som jeg skrev i introduktionen er der noget rigtig imponerende om vægten og følelsen af ​​et ædelmetal Royal Oak. Selv om jeg kan synge roserne om en fuld guldversion, er der noget utænkeligt slående og udsøgt for kombinationen af ​​denne guldtoneskive og hvidgyldetaske. Det føles godt og ser godt ud.
kopi ure viser ikke kun Audemars Piguet’s høje teknik, men det er også dybest set bare en farvevariation af en eksisterende model. Ikke desto mindre er det en imponerende kollektiv boutique-only limited edition, der vil være næsten umuligt at købe på markedet. Med kun 75 enheder distribueret til 50 eller deromkring butikker, som Audemars Piguet opererer over hele verden, vil de fleste butikker kun have et stykke, det betyder, at du bedre kunne være deres bedste klient, hvis du vil købe den. Prissat til 55.400 USD, det er udsøgt, tyndt og alt om håndleddet tilstedeværelse. Så hvis du forventer at bygge en årlig interesse for en æstetik, der forbliver stort set uændret efter næsten 50 år, er dette et godt format, som jeg kan forestille mig.

Categories: replika ure