En smugkig på den begrænsede udgave af replika Hublot ur

replika ure danmarkDen nye Big Bang Unico Bi-Retrograd Juventus, et begrænset oplag, præsenteres af Hublot, der er dedikeret til mester italienske klub. Entusiasme, er optegnelser og sport spiritus vises af en parring af Hublot og Juventus uden forbehold. Disse to globale førende virksomheder, er man stå i første omgang af Haute Horlogerie, en anden er også den anden succes i fodbold, i dag kan du få et smugkig på den limited edition med Juventus breitling ure kopi, som kun produceres af 100 ure. Den ikoniske Big Bang i en Unico Bi-Retrograd Juventus version er absolut værd af indkøb og din beundring.
Det er fjerde gang i år for disse to selskaber partnerskab: Hublot har faktisk været det officielle tidtager fra Juventus siden 2012. Den officielle udseende af den nye Big Bang Unico Bi-Retrograd Juventus fandt sted i en indstilling af topkvalitet, den imponerende Club Gianni e Umberto Agnelli på Juventus Stadium i Torino, i tilstedeværelse af det Brand Director for Hublot Italien, Augusto Capitanucci, formanden for Juventus Legends, David Trezeguet, og Giorgio Ricci, chef for Global sponsorering og Corporate Indtægter Juventus og to spillere fra det første hold, Stefano Sturaro og Andrea Barzagli.
replika ure kvalitet
kopi ure til salg
bedste kopi ure
kopi ure fra england

kopi ure fra england

kopi ure fra england


kopi ure rolex
kopi ure fra kina
For at vise denne limited edition af ure helt ved lanceringen lejlighed udvalget designet endnu en fodboldkamp under den lejlighed, som er en spillet af journalister og Hublot detailhandlere. Fans af den sorte og hvide klub, og fodbold elskere i almindelighed, konkurrerede i 60 minutters spil på Juventus Training Centre i Vinovo, ledet af to verdensklasse mestre, Juventus Legends Stefano Tacconi og Moreno Torricelli, komplet med en taktisk kortfattet i omklædningsrummet og en træningssession.
Den nye Big Bang Unico Bi-Retrograd Juventus fra Hublot showcases bi-retrograd UNICO urværk med automatisk optræk, som følge af know-how i den schweiziske ur mærke. Ved hjælp af vintage farver i den gamle Frue af italiensk fodbold, er en reel kombination af skabelse og tradition helt vises: rolex dommen et tilfælde af diameter 45 mm, lavet af sort poleret og satin keramik, med anti-reflekterende safirglas, gummi og sort titanium krone, kopi ure til salg og gummi knapper i sort og hvid, med Juventus logo trykt på caseback glas, samt en dial, hænder og rem med en vekslende sort og hvidt design.

Da denne udgave er et resultat af et samarbejde mellem to virksomheder, kan vi finde ud af nogle funktioner i forbindelse med fodbold. Det ur er specielt designet til timing af de to 45-minutters halvdele, kopi ure rolex  hvilket er præcis timing for en fodboldkamp. Endvidere er cutting-edge design af UNICO bevægelsen med en integreret kolonne hjul og exceptionel fleksibilitet også fokuseret, der kan virke som en lille overvældende men delikat.

Categories: replika ure