Analog-digital ur for piloter-bedste replika breitling professionelle chronospace militære

kopi ure breitling

Vi kunne se mere lige fra sit navn, professionelle chronospace militær er uret oprettet til militære piloter og dem, der er rigtige fans for denne model. Det er en massiv stål tidtager med kombinerede analoge og digitale skærme, hver med sin termokompenserede superkvartsbevægelse. Den understøtter flere ekstra funktioner, såsom et meget præcist stopur, en nedtællingstimer, en alarm og en anden tidszone. Den sort-faced uret er sat i en sort dlc belagt rustfrit stål hus og det fås med to typer armbånd: den ene er fremstillet af elastisk stof, og den anden er af mesh stål.replika breitling
Denne breitlings replika ure roman ur er klart produceret for at opfylde behovene for de militære piloter. Nogle af de træk, der peger på sådan oprindelse, er dens urskive, bezel, samt de vigtigste af dem – dens understøttede funktioner. Chronospace militær har en vulkan sorte urskive med to store arabiske tal og rektangel timemarkører i cynober skygge. Det samme farvemønster gentages for sine centrale hænder og for to understøttede digitale deltællere. Som for den militære oprindelse er det selvfølgelig i den kendsgerning, at det komplette ansigt er kompatibelt med nattsynsbriller. Derudover er der en tovejs roterende firkant med kompaslejer, der også indeholder stjerneformede serrationer. Dette er lavet til at hjælpe med håndtering, mens du har på handsker.
Mens de understøttede funktioner er involveret, består den falske breitlings nyhed fra den professionelle samling af visning af tid i både 12 og 24 timers formater. Den har også en kronograf med præcisionen inden for 1 / 100th af et sekund (og med en ekstraordinær lang måleperiode – 1 / 100th af et sekund genert af hundrede dage), en evig digital kalender, en alarm, en nedtællingstimer, En anden tidszone med sin uafhængige alarm og endelig en indikation for utc universal tidszone. Alle disse funktioner er aktiveret med sin Super 78-bevægelse. Kaliberen med eta termolinbase er forsynet med et batteri, der kan køre i mindst to år og maksimalt i endnu et helt år.breitling  kopi ure
Den nye breitling kopi ure er lavet inde i et betydeligt rundt hus af rustfrit stål, der modtog sort dlc belægning. Den har en diameter på 46 mm, tykkelsen på 15,6 mm og den vejer nøjagtigt 107,9 gram. Der er en cambered og dobbelt anti-reflekterende safir krystal på forsiden, mens ryggen er af fast metal. Understøttet vandmodstand er 50 meter.
Chronospace Military har to typer vedhæftede filer. Først og fremmest er der ocean klassisk type armbånd lavet af sort og masket rustfrit stål. Den anden mulighed er militærrem, som mærket fremstiller af et meget elastisk stof. Denne type wristlet er tilgængelig i sort og khaki grøn skygge.

Categories: breitling